Corona Policy


TACK alla fantastiska kunder som kommer till Hud & Kroppshälsan.

Det är ett oerhört stöd för mig som småföretagare och hade inte klarat detta utan Er.
Hos mig kan du känna dig trygg. Jag har stor erfarenhet av att jobba med hygieniska behandlingar och kunskap när det gäller säkerhet, rutiner och renlighet.

  • att vi hälsar på ett lika trevligt sätt utan att ta i hand
  • tvätta händerna innan din behandling när du kommer
  • ytterkläder och skor tas av i butiken, dörren låses alltid!
  • självklart jobbar jag med sterila engångsnålar/rena verktyg/instrument/engångshandskar/munskydd i alla behandlingar som kräver detta. Jag byter ut handdukar samt desinficerar alla ytor och gör rent rummet mellan varje klient/kund. Även handtag, toalettknapp, vattenkran, tvålpumpen och kortterminal rengörs alltid emellan varje kund. Vill du inte knappa in din kod går det bra att swisha istället.
  • Jag, Madelene går inte till jobbet om jag känner mig sjuk, dålig och förväntar mig detsamma av mina kunder och även deras sällskap.

På grund av rådande omständigheter så är jag oerhört tacksam om vi gör detta tillsammans och hjälper till så mycket vi kan.

Men för att du inte ska känna minsta oro så trappar jag upp rutinerna ytterligare, så känner du eller jag minsta sjukdomssymtom, så ombokar vi behandlingen till en annan dag.

Som extra säkerhet så inför jag nya rutiner;

Hud & Kroppshälsan följer givetvis utvecklingen av Covid19/Coronaviruset samt information som ges av regering och Folkhälsomyndigheten för att fortsatta riktlinjer och rekommendationer.

Jag hoppas samtidigt att denna pandemi stabiliseras och avtar så vi alla kan återgå till normala rutiner utan att känna denna oro.

//Er hudterapeut Madelene Hellman, Hud & Kroppshälsan
Jag håller öppet som vanligt men följer Folkhälsomyndigheten och Region Östergötland rekommendationer om Covid 19/ Corona.

I butiken får 2 st personer vistas samtidigt. 1 st person i behandlingsrummet.Jag är frisk och jobbar. Jag är mer noggrann med rengöring, spritning av ytor, bär munskydd/munvisir i alla behandlingar och handskar i de flesta behandlingarna där de behövs. Jag spritar och rengör mellan varje behandling.

Jag spritar t o m handtag, tvålpump, toalettknapp, även knapparna på kortdragaren.

När du kommer till Hud & Kroppshälsan så;- Hälsar på ett annat men lika trevligt sätt-Hänger av dig ytterkläder och skor i foajén.- Vi börjar att tvätta händerna noga.- Jag uppskattar att vi kan vara en och en i behandlingsrummet men behövs det vara en anhörig med, så går det givetvis.Jag är mån om att Du som kund ska känna dig trygg att komma hit till
Hud & Kroppshälsan.

Jag vill därför påminna dig om du har minsta symptom på feber, luftrörsinfektion eller snuva, stanna hemma eller om du har någon i din familj som är sjuk. Kontakta mig så bokar vi om din tid!På detta sätt hjälps vi åt att minska risken för spridning av viruset. Ta hand om varandra!/Madelene Hellman