DERMALOGICA ANSIKTSBEHANDLINGAR


Jane Wundward grundade inte bara Dermalogica utan också ett av världens största utbildningscenter för fortbildning inom professionell hud- och kroppsvård: The International Dermal Institute. Jane är en av branschens mest välkända pionjärer. Med en tydlig vision om vad seriös och professionell hudvård är, så har hon med sitt ledarskap fått Dermalogica att växa till ett av världens största hudvårdsmärken.

Startskottet för Dermalogica var efterfrågan på högkvalitativ hudvård från den professionella hudterapeuten med höga krav på effekt och resultat. Kunskap och resultat går hand i hand och alla som arbetar professionellt med Dermalogica erbjuds kontinuerlig fortbildning inom produktlära, ingrediensteknologi och avancerade behandlingstekniker. Allt för att du som kund ska få högkvalitativ service och optimala resultat.

Dermalogica handlar inte om lyx och glamour. Istället ligger fokus på hudens hälsa och produkterna passar dig som vill ha synliga och långsiktiga resultat. Det finns inga "one-size-fits-all"- lösningar för att få hälsosam hud. Dermalogica har därför produkter för alla hudtillstånd och din professionella hudterapeut guidar dig igenom vilka produkter och hudvårdsrutiner som passar just dig, din hud och din livsstil.

I alla ansiktsbehandlingar gör jag en hudanalys, en så kallad facemapping, en mycket noggrann kartläggning av din hud och skräddarsyr sedan behandlingen efter ditt huds tillstånd, vad den behöver och vad du själv har för önskemål. Därför har jag valt att inte uppge vad varje behandling innehåller då det kan skilja sig från gång till gång, person till person, produktserie från produktserie.

Klassisk individ anpassad ansiktsbehandling 60 min fr. 1050:-
Tillägg i behandling:
AHA/BHA 295:-
Frans & Brynfärgning inkl. plock/vax 325:-
CooLifting 1195:-
DermaluxLED 20 min 495:_

Age Smart behandling 60 min 1395:-

Ansiktsbehandling för män individanpassad ansiktsbehandling 60min fr.1050:-
Mäns hud är inte riktigt som kvinnans. Huden är grövre och oftast fetare. Men på grund av sol, starkt uttorkande rakpreparat, tvål eller duschkrämer i ansiktet så har barriären förstörts och ytliga kärl, eksem, torr hud uppkommit. En man vill oftast inte förknippas med hudvård i och med att det betraktas som kvinnligt, men nu är det 2000-talet och tiden har kommit ikapp och männen söker efter hjälp och vill ha enkla snabba produkter.