KÖP I SALONGEN


Grevinnans rum - ren lyx!

ekologiskt - vegansk - lokalt producerat

JUST NU!

ALL FLYTANDE

TVÅL OCH LOTION 99:-

ORD.PRIS 149:-/199:-

Holistic

Helhetshälsa

Thorne

Jane Iredale

Dermaceutic

Dermalogica

Esse

Rosenserien 

Rosenserien - Herrserien by Tony Irving

BioEarth - Leave-on Sheetmask

Arcticmed - Omega 3

Arcticmed - olivolja

Combinal Magic Lashes/Dr Temt

Dream Weave Mascara med serum

Dream Weave Mascara utan serum

Maricol - Collagen Pure Premium

Collagen pure Premium

  • för din hud, dina leder, din styrka
  • hög biotillgänglighet
  • relativt lukt- & smakfri

Maricol™ Collagen Premium är unik på marknaden då det är ren råvara som ger en hög dos kollagen till en låg kostnad. Maricol™ Collagen Premium består till 100% av marint kollagen.

Maricol Collagen är ren råvara utan bindemedel eller andra tillsatser, som i till exempel tabletter. Ett bra alternativ även för den som har svårt att svälja tabletter och kapslar. Läs mer här >>>Holistic D-vitamin

LIVSMEDELSVERKET FÅR ÄNTLIGEN BACKA

Greatlife har vunnit sitt mål mot Nacka kommun i målet om D-vit 5000 IE. Det är väldigt glädjande. Lite historik.

Holistic var först med att ta fram D-vitamin i potenta doser när vi 2007 tog fram D-vitamin 2000 IE.
2011 begärde Motala kommun att vi skulle stoppa försäljningen med hänvisning till att det var farligt höga doser. Vi överklagade och vann.
2016 stoppade Norrköpings kommun försäljningen av vår D-vit 5000 IE med samma argument. Vi överklagade och vann igen i Länsrätten (lägsta instans). Kommunen valde att inte gå vidare i ärendet.
Vår kollega i branschen Greatlife har också fått sin produkt D-vitamin 5000 IE stoppad av Nacka kommun 2015. Efter att ha förlorat i Länsrätten, Förvaltningsrätten och Kammarrätten så överklagade de igen och vann nu efter 3 år i Högsta Förvaltningsdomstolen (högsta instans),vilket inte kan överklagas. Och det är prejudicerande.

Detta är väldigt viktigt. Det innebär att ingen kommun i Sverige eller Livsmedelsverket längre kan stoppa D-vitamin 5000 IE. Och faktum är att de inte kan stoppa någon produkt alls med hänvisning till att det är för höga halter av vitaminer och mineraler.

Detta är en seger inte bara för Greatlife utan för hela branschen, alla hälsomedvetna konsumenter och för folkhälsan. Detta är bara början på resan. Vi ger aldrig upp och kommer att fortsätta tills vi nått våra mål. Hälsofrihet för alla och ett friskare Sverige.