NYHETER

NYHETER I BUTIKEN!

DP Dermaceuticals är en hudvårdsserie skräddarsydd för att användas vid microneedling och ger goda resultat på olika hudtillstånd före, under och efter Dermapen-behandlingar.

Hela serien av DP Dermaceuticals är skapad av experter inom hudvård som läkare, dermatologer och kirurger. Produkterna är tillverkade i USA och innehåller en väl avvägd blandning av kemiskt framtagna och naturliga ingredienser för ett säkert och effektivt resultat. DP Dermaceuticals är utmärkta hemmaprodukter att använda i sin dagliga hudvårdsrutin.


PROWDER, NYHET FRÅN PALINA!

Här kommer all info om denna fantastiska produkt du kan få, text hämtad från www.palina.se

Säg hej till PROWDER - ett transparent puder som suger upp sebum* bättre än någon annan produkt på marknaden!

PROWDER håller huden matt och jämn, och oavsett foundation så förlänger PROWDER hållbarheten på din makeup från morgon till kväll.

PROWDER innehåller 70% Upsalite, en patenterad svensk och högteknologisk ingrediens som är oerhört porös. Utöver detta innehåller PROWDER Squalane som håller huden återfuktad.
Med PROWDER kan du vara trygg i att din makeup sitter och håller sig matt längre än du någonsin tidigare upplevt och låter din naturliga lyster lysa igenom.

PROWDER är helt fri från mineraloljor, lanolin, parabener, silica och tilltäppande ingredienser samt är dermatologiskt testad, hypoallergen och icke-irritativ.

* Det vi i dagligt tal kallar den olja som gör ansiktet glansigt.

NO FLASHBACKS!
Andra ingredienser kan visa sig som vita fläckar på fotografier tagna med blixt, så kallade "Powder Flashbacks". Upsalite reflekterar inte något som helst ljus, vilket gör att produkten fungerar bra såväl till vardags som i professionella foto- och festsammanhang.

CITAT
Upsalite är världens törstigaste tvättsvamp i mikroformat. När man blandar det i ett puder förstår ni vad som händer. Huden håller sig matt och jämn utan att man behöver bättra på sin makeup under dagen. Jag och mina anställda makeup-artister och hudvårdsspecialister har aldrig sett ett liknande resultat!

- Lina Ivarsson, vd och grundare Palina.

10 gr 449:-

Förstår ni varför jag blev helt fascinerad av denna produkt när jag var inne i Palinas monter på Hud & Kosmetikmässan i september 2019.
Palina är även min agentur för Coolifting som jag gör sååå många kurer på just nu, kanon till hösten och vinterns alla torrisar.
-Madelene

Nyhet från Dermalogica - 

Phyto-nature firming serum


Dermalogicas senaste och mest potenta serum någonsin!!!
- Flash-firming, minimerar fina linjer och slätar ut huden omedelbart
- Strukturförbättrande, reducerar tecknen på synliga linjer inom några    veckor
- Vitaliserande, omedelbart och märkbart lystergivande effekt

40 ml 1845.-


NYHET FRÅN JANE IREDALE!

Beyond Matte Liquid Foundation 
3 -1 produkt:
- primer
- concealer
- foundation

18 st nyanser som passar alla hudtyper och är multifunktionell
- multifunktionell
- flytande
- hudvårdande
- täckande
- motverkar glans, semimatt
- jämnar ut
- mjukgörande
- låter huden andas
- vegan

Vårdande huvudingredienser som;
-  jojobafröolja som är mjukgör och återfuktar
- peptider från selleri- och linfröextrakt som jobbar på synliga porer

Användning;
- appliceras bäst med Foundation Brush för lätt täckning och Blending/Contouring Brush för medel till fullständig täckning. 

27 ml 585:-