Hud & Kroppshälsan

För hela din hälsa & känsla

Jag är medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, SHR, som är en rikstäckande branschorganisation för Auktoriserade Hudterapueter. Medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. De arbetar efter etiska regler och innehar alla behandlingsskadeförsäkring. SHR:s ledord är lärande-kvalitet-status och där fokus skall ligga på etik, kvalitet samt kundens säkerhet och trygghet.

Jag innehar även internationell Cidescodiplom.

2017 så fick även hudterapeutyrket bli medlemmar i Svenskt Hantverksråd och jag fick motta mitt Gesällbrev april 2018 på traditionellt vis, efter 20 år i yrket.

Välkommen till Hud & Kroppshälsan


Jag, Madelene Hellman (till vänster, till höger Jane Iredale) är auktoriserad hudterapeut, specialiserad hudterapeut, diplomerad massör, diplomerad reflexolog/zonterapeut, lic. kostrådgivare innehar även gesällbrev i hudterapiyrket. Här kan du få kropps- och hudvård baserad på varje enskild individ och individens helhet.

Jag arbetar endast med dom bästa produkterna på marknaden och mitt mål är att du ska bli fullständigt nöjd.


I april 2005 startade jag mitt företag och jag är medlem i SHR (Svenska Hudterapeuternas Riksorganisation)  och har internationell examen Cidesco. För att du som kund ska känna dig säker när du kommer till mig. 1997 utbildade jag mig inom klassisk massage hos Svenska Hälsoteamet och blev därmed diplomerad. 1998-1999 genomgick jag utbildning inom hudterapi på Elisabethskolan, Stockholm,  samt inom nagelteknologi hos Scratch Nails i Stockholm. Mellan åren 2003 och 2005 utbildade jag mig inom zonterapi/reflexologi. 2011 gick jag en kostrådgivareutbildning på mf-Hälosutbildningar i Stockholm.


Min policy är att sätta individen i centrum och att ge alla ett så bra mottagande som möjligt – från det att Ni går in i salongen till det att Ni lämnar den. I mitt arbete utgår jag från ett helhetstänkande. MIna produkter har jag valt med omsorg och jag säljer ingenting som jag inte använder själv!.


Kundkretsen består av både företag och privatpersoner. När det gäller företag så är det främst mina massagebehandlingar som eftersöks. Hos mig är alla åldrar välkomna. Allt från tonårsbarn till äldre damer och herrar.

Varmt välkommen