Hud & Kroppshälsan

För hela din hälsa & känsla

Dermalogica
är marknadsledande när det gäller utveckling av innovativa och effektiva hudvårdsprodukter. Dermalogica är inte bara först ut med att använda många av det absolut modernaste ingredienserna – formula och koncentration är också alltid av högsta och säkraste kvalitet.

Filosofin är att om det inte gynnar hudhälsan så finns det inte i produkterna – därför hittar  du till exempel inte tilltäppande mineraloljor, uttorkande alkoholer eller artificiella färg och parfymämnen i Dermalogicas produkter.

Det handlar inte om lyx, flärd och glamour, det handlar om hudhälsa – och det märks på våra ingredienser såväl som på våra förpackningar

Jane Iredale 
Den vackraste makeupen är en sund hud. 
Alla Jane Iredales produkter är som en förlängning av hudvården. Den mikroniserande mirakel make-up:en är inte bara en utveckling av traditionell make-up, den är en helt ny teknologi. Makeupen är så effektiv att den rekommenderas av plastikkirurger, dermatologer och professionella makeupartister. Samtliga produkter innehåller de allra finaste, högkvalitativa ingredienserna och är:
• Dermatologiskt testade
• Icke-irritativa
• Säkerhetstestade
• Allergitestade
• Kliniskt testade
• Hyporallergena

DERMACEUTIC 
hudvårdsprodukter är framtagna av franska hudläkare, estetiska kirurger samt biokemister. Produkterna förbereder, reparerar huden samt optimerar och förlänger resultat av kemiska peeler & fillers tack vare de fantastiska AHA syrorna (mjölksyra, glykolsyra, c-vitamn för att nämna några).
Produktserien innefattar rengöringar, dag/natt creamer & behandlande produkter för alla hudtyper samt solskydd. Tack vare sammansättningen av AHA syrorna i dessa produkter kan vi skräddarsy din dagliga hudvårdsrutin  för just din hudtyp samt erbjuda kemisk peel för att du ska uppnå en optimal hudhälsa.

Helhetshälsa
närings- och kosttillskott av högsta kvalité. Unikt med Helhetshälsan är att de erbjuder produkter med högsta möjliga renhet. Produkterna är rena, utan tillsatser, lättupptagliga, vegetabiliska och utvunna ur ekologiska råvaror, icke genmanipulerade eller bestrålade samt miljövänliga, både när det gäller förpackningar, transporter och råvarans framställning.

Holistic 
närings- och kosttillskott av hög kvalité, speciellt inriktade på matsmältning och immunförsvar. Holistics målsättning är att hjälpa människor att utvecklas, både hälsomässigt och personligt.