VARUMÄRKEN 

Salongen består av ett smalt utbud men produkterna är väl utvalda utifrån min kunskap, mina krav, värderingar och produkternas råvaror. 


Dermalogica

är marknadsledande när det gäller utveckling av innovativa och effektiva hudvårdsprodukter. Dermalogica är inte bara först ut med att använda många av det absolut modernaste ingredienserna - formula och koncentration är också alltid av högsta och säkraste kvalitet.

Filosofin är att om det inte gynnar hudhälsan så finns det inte i produkterna - därför hittar du till exempel inte tilltäppande mineraloljor, uttorkande alkoholer eller artificiella färg och parfymämnen i Dermalogicas produkter.

Det handlar inte om lyx, flärd och glamour, det handlar om hudhälsa - och det märks på våra ingredienser såväl som på våra förpackningar


Jane Iredale

Den vackraste makeupen är en sund hud. Alla Jane Iredales produkter är som en förlängning av hudvården. Den mikroniserande mirakel make-up:en är inte bara en utveckling av traditionell make-up, den är en helt ny teknologi. Makeupen är så effektiv att den rekommenderas av plastikkirurger, dermatologer och professionella makeupartister. Samtliga produkter innehåller de allra finaste, högkvalitativa ingredienserna och är:• Dermatologiskt testade• Icke-irritativa• Säkerhetstestade• Allergitestade• Kliniskt testade• Hyporallergena

Esse

Esse betyder "att vara" på latin. 2002 etablerade sig Esse inom den ekologiska hudvården. 2009 började företaget ändra sin inriktning i samband med att de upptäckter som gjordes inom "The Human Microbiome Project" ledde till en helt ny syn på konventionell hudvård. Esse betraktar nu huden som en miljö av mänskliga och bakteriella celler och utgår från detta vid formuleringen av alla sina produkter. Företaget forskar aktivt i hur nya probiotiska bakterier kan bidra till att dämpa åldrandet och optimera hudens hälsa.

Esse Probiotic Skincare är världens första hudvårdsserie med levande probiotika - framtidens hudvård! Merparten av ingredienserna de använder sig av förutom probiotika och prebiotika kommer från den afrikanska landsbygden. Dessa ingredienser skapar ett högt koncentrat av antioxidanter och vitaminer som resulterar i en högteknologisk naturlig hudvårdsserie som ger utmärkta resultat på olika hudtillstånd såsom förtida hudåldrande, acne, känslig och reaktiv hud osv.

Esse är ekologiskt certifierat av Ecocert, veganmärkt av Vegan Society, rättvisemärkt av Phytotrade Africa och ackriditerat av PETA (ej djurtestat).Helhetshälsa

närings- och kosttillskott av högsta kvalité. Unikt med Helhetshälsan är att de erbjuder produkter med högsta möjliga renhet. Produkterna är rena, utan tillsatser, lättupptagliga, vegetabiliska och utvunna ur ekologiska råvaror, icke genmanipulerade eller bestrålade samt miljövänliga, både när det gäller förpackningar, transporter och råvarans framställning.

Dermaceutic

Hudvårdsprodukter är framtagna av franska hudläkare, estetiska kirurger samt biokemister. Produkterna förbereder, reparerar huden samt optimerar och förlänger resultat av kemiska peeler & fillers tack vare de fantastiska AHA syrorna (mjölksyra, glykolsyra, c-vitamn för att nämna några).
Produktserien innefattar rengöringar, dag/natt creamer & behandlande produkter för alla hudtyper samt solskydd. Tack vare sammansättningen av AHA syrorna i dessa produkter kan vi skräddarsy din dagliga hudvårdsrutin för just din hudtyp samt erbjuda kemisk peel för att du ska uppnå en optimal hudhälsa.


Holistic säljer några av marknadens bästa och mest effektiva kosttillskott. De flesta produkter är utvecklade av teamet på Holistic för att vi ska ha full kontroll över effekt, innehåll och kvalitet. Vi strävar efter att alltid använda så rena och naturliga produkter som möjligt. Holistics produkter ingår i ett sammanhang och löser olika problem. De är inte inriktade på en "quick fix" av symptom utan på att balansera grundläggande obalanser och stödja kroppens egen förmåga till läkning. Genom att fokusera på det långsiktiga perspektivet får man mycket bättre resultat och många symptom blir bättre när man åtgärdat grundorsakerna.


DreamWeave 

Mascara Gold Tube - Med Fransnäring

DreamWeave finns i färgen svart och med eller utan fransnäring.

Båda mascarorna har en unik förmåga att bygga volym och förlängning. I England benämns den "Lash Extension in a Tube" och har tagit mascaran till en värld av nya möjligheter. Kunden slipper bekosta fransböjande tänger och kostsamma fransförlängningar.