ANSIKTSBEHANDLINGAR
Dermalogica


Dermalogica mötte dagens ljus 1986. Det var då som allt blinkade i neon, hårsvallen var större än någonsin och skönhet var viktigare än hudhälsa. Produkter för huden var glittriga accesoarer som matchade badrummen. Ingen pratade om ingredienser eller resultat. Allt kretsade kring doft, snygga förpackningar och lyxkänsla.

Dermalogicas koncept med hudvård som gör skillnad för - just det - din hud och inte ditt badrumsskåp, har förändrat marknaden radikalt. Innovativa produkter och målinriktade behandlingar är ledorden - och Dermalogica fans världen över har frisk hud inifrån och ut.

OBS!!! OM...du använder receptbelagda läkemedel för akne måste detta meddelas vid telefonkontakt eller konsultation. Jätteviktigt!!

Klassisk ansiktsbehandling 

Först rengörs huden, sen följs den upp av Dermalogias FaceMapping. Efter noggrann hudanalys peelas huden efter rekommenderad peeling. Huden ångas upp och portömning utförs, finns tiden kan brynplock erbjudas. Efter det läggs serum/complex och utvald/utvalda masker läggs på huden. Under tiden masken/maskerna verkar masseras dekoltage, armar och nacke. Avslutas med fukt och skydd. Eventuellt om klienten vill läggs en lätt dagsmakeup. 

Klassisk individ anpassad ansiktsbehandling PRO60 min 995:-

Ansiktsbehandling för män

Mäns hud är inte riktigt som kvinnans. Huden är grövre och oftast fetare. Men på grund av sol, starkt uttorkande rakpreparat, tvål eller duschkrämer i ansiktet så har barriären förstörts och ytliga kärl, eksem, torr hud uppkommit. En man vill oftast inte förknippas med hudvård i och med att det betraktas som kvinnligt men nu är det 2000-talet och tiden har kommit ikapp och männen söker efter hjälp och vill ha enkla snabba produkter. Denna behandling börjas med rengöring och peeling i ett. Följs upp av hudanalys, Dermalogicas FaceMapping. Huden masseras upp under ånga då huden mjukas upp för att lättare portömas. Lämplig serum/complex läggs på och utvald mask penslas på. Under tiden masken verkar masseras dekoltage, armar och nacke. Sist läggs fukt och skydd på som avslutning.

Ansiktsbehandling för män PRO60 min 995:-


Power Bright

Dermalogicas hudexperter introducerar den nya generationen av utjämnande och lysterskapande produkter. Med lager-på-lager-teknik för optimala resultat är produkterna enkla att skräddarsy med Dermalogicas övriga produktsortiment.

Power Bright 60 min 1195:-


Active Clearing® 

- hjälpen mot problemhy i vuxen ålder.

Active clearing®-produkterna ska användas på hud som till och från har problem med orenheter och blemmor. Talgproduktionen normaliserars och huden blir matt, ren och fräsch.

En professionell Active clearing®-behandling är en bra start för att få rätsida på problemhy. Hudterapeuter som arbetar med Dermalogica erbjuds alltid fortlöpande vidareutbildning för att på bästa sätt kunna ta hand om din hud och rekommendera rätt produkter respektive behandlingar.

Active Clearing 60 min 1195:-


AGE Smart™

den intelligenta investeringen i din framtida hudhälsa

Dermalogica introducerar AGE Smart™, som verkar genom att störa de viktigaste biokemiska reaktioner som leder till hudåldrande. Dessa reaktioner är bildningen av ROS (nedbrytande fria radikaler), bildningen av MMP (nedbrytande enzymer) och bildningen av AGE (korslänkande restsocker).


AGE Smart 60 min 1195:-

AHA/Multivitaminbehandling 40 min 695:-
AHA/Multivitamin peeling Kur 3 ggr/-5%
AHA/Multivitamin peeling Kur 6 ggr/ -10%


UltraCalming

Alltid känslig hud eller är den bara tillfälligt överansträngd?

Känns huden irriterad så fort du

smörjer in dig eller blossar kinderna efter ett glas vin?

Detta är klassiska tecken på att hudens

försvarsmekanismer är överaktiverade. Vanligtvis

handlar det inte bara om en - utan om ett flertal

faktorer som kan få huden att reagera. Ärftlighet

(allergier och eksem), extrema väderförhållanden,

luftföroreningar, hormoner, viss mat och dryck,

felaktiga hudvårdsrutiner eller aggressiva kosmetiska

behandlingar - är bara några exempel på sådana.


Ultra Calming 60 min 1195:-


FaceMapping - hudanalys

Professionell hudanalys. Målinriktade resultat. Dermalogicas FaceMapping analys kartlägger din hud och ger dig djupare förståelse för din hudhälsa. Med detta verktyg kan vi skräddarsy varje behandling och rekommendation efter just dina behov. Ge din hud det allra bästa.

FaceMapping 30 min 495:-
(fritt vid köp av minst 2 dermalogicaprodukter)

Microzone - PRO30 min 595:-
Akuthjälp för huden! Snabb zonbehandling - där du behöver den, när du behöver den.


Clear Start

är utvecklad av hudvårdsexperterna på Dermalogica för att motverka de problem som ofta förekommer i tonåren. Traditionellt har produkter för tonåringar innehållit artificiella färg- och parfymämnen samt billiga, irriterande och uttorkande ingredienser som exempelvis alkohol. Ingredienser som ofta skapat fler problem än de löst.
Med Clear Start däremot får sig fet hud, blemmor, pormaskar och kvisslor en match med hjälp av kraftfulla aktiva ingredienser samtidigt som effektiva växttextrakt verkar lugnande, återfuktande och dämpande. 

Clear Start Treatment för ungdomar 

PRO60 min 995:-
PRO30 min 595:-

ANSIKTSBEHANDLINGAR
CIRCADIA

Den biologiska klockan

Circadia grundades av den världsberömda, och globalt erkänd,
Dr. Peter T. Pugliese.
Dr Pugliese var den första läkaren av hans kaliber att ägna årtionden av forskning för att förstå huden och dess förmåga att leverera klinisk och relevant information om produktutveckling. Före lanseringen av Circadia 2001 spenderade Dr. Pugliese 30 år att utveckla och tillverka produkter för stora varumärken inom branschen.

På 70-talet gick han med i Society of Cosmetic Chemistry för att han ville veta mer och behandla de åkommor som han ofta kom i kontakt med såsom eksem, solskador och psoriasis. Där fick han kontakt med andra kemister som tillsammans forskade och tog fram ingredienser till hudvårdsprodukter.

På 70 och 80-talet var Dr Pugliese "the go to guy" när det kom till innovativa ingredienser och produkter. Han geomförde bl.a. de första studierna på koppar peptider, topisk vitamin E och Beta Glukan.

1996 fick Dr Pugliese en utmärkelse från SCC för hans betydande roll inom kosmetisk vetenskap.

2001 grundade han, tillsammans med hans dotter och son, hudvårdsmärket Circadia. Idag är det Dr Pugliese barnbarn - Michael Pugliese som är VD för företaget.

Circadia är ett professionellt hudvårdsmärke vars filosofi baseras på hudens och kroppens naturliga cirkadiska rytmer. Chronobiology, tidens biologi, bygger på principerna att skydda huden från skador under dagen och stimulera reparation under sömnen och är kärnan i vårt koncept.
Circadia har varit en pionjär för att föra konceptet Cirkadiska-rytmer till hälso- och skönhetsindustrin.

Klassisk individanpassad ansiktsbehandling 60 min 995:-
Behandlingen inleds med att fylla i ett konsultationskort där vi går igenom dina önskemål av behandlingen.
Sen rengörs din hud 2 gånger som sen följs upp av en hudanalys av din hud.
Sen läggs en individanpassad enzympeeling och huden ångas upp. Därefter utförs en portömning av porerna. Efter det kan en peeling adderas på om kunden vill och att det passar just det hudtillståndet.
Efteråt så läggs en anpassad mask och en nack, arm och dekolletagemassage utförs under tiden masken verkar.
Nu avslutas behandlingen med ansiktsvatten, individanpassad serum, ögonkräm, fukt & skydd. Vill man att jag lägger på en foundation eller ett puder efteråt så går det jättebra då en hudvårdande makeup är att föredra att lägga på som ett skydd för just avgaser, föroreningar och partiklar som huden absorberar hela tiden, då fastnar allt sånt i makeupen istället för i huden!

Signaturbehandlingar

Circadia Oxygen Rx, 30 minuter 895:-
Oxygen Rx är en unik behandling där rent syre aktiveras på huden. I denna process ökar vi näringstillförseln till huden och stimulerar kollagen- och elastinproduktionen. Syret har antibakteriella, anti-inflammatoriska och rodnadsdämpande egenskaper som är perfekt för en acnebenägen hud. Oxygen Rx verkar kärlsammandragande och kärlstärkande samtidigt som ojämn pigmentering ljusas upp. Behandlingen är främst utformad för dig med akne, rocasea och med rodnad/ synliga kärl. Perfekt kombinationsbehandling för dig som vill ha direkt lyster och syresättning.

Add on:
enzympeeling + aktiv avslutande mask 45 min 1195:-
enzympeeling + portömning + aktiv avslutande mask 60 min 1495:-

Circadia SWiCH, 75 minuter 1695:-

Vet du inte vart du ska börja? Börja här! SWiCH behandlingar är en komplett antiage-behandling som jobbar med energin i huden. Den passar perfekt för dig som vill reducera fina linjer och rynkor, jämna ut hudtonen och få en uppstramning. Då SWiCH jobbar med cellenergi så passar behandlingen även dig som har varit långtidssjuk, utbränd, småbarnsförälder och alla som vill kicka igång huden.

När vi passerat 40-årsåldern minskar energiproduktionen i hudcellen. Detta visar sig i form av fina linjer, rynkor, ojämn pigmentering och brist på elasticitet i huden. SWiCH är en unik behandling som ger energi och bränsle till cellkärnan genom ökad ATP-syntes (cellandning) och reparerar huden inifrån och ut. SWiCH reverserar synbara tecken på förtidigt åldrande utan att orsaka skada, rodnad eller flagning. (Viss lättare partiell fjällning kan förekomma). Eftersom SWiCH inte skapar UV- känslighet så kan behandlingen med fördel göras året om. SWiCH är den perfekta behandlingen för den som inte vill eller kan göra en kemisk peel som resulterar i konvalescenstid med flagning och fjällning som följd. SWiCH hjälper till att förbättra den mitokondriella funktionen, ökar ATP syntesen och återställer hudens ungdomliga utseende genom att öka cellens energinivån.

Behandlingen kan göras året om då den inte ger någon ökad solkänslighet. I över 40 år har kemisk peeling praktiserats av läkare och hudterapeuter för att föryngra solskadad och förtidigt åldrad hud genom att skapa en skada på ytan genom att så sätt trigga igång en läkning och ökad cellförnyelse. Med traditionella kemiska peels kommer risk för biverkningar, konvalescents tid, obehag och risk att överbelasta huden. Med SWiCH - systemet är det nu möjligt att uppnå reparation av huden utan att först skapa en skada genom att ge energi till citronsyra cykeln i cellen.

Circadias kemiska peeling 1495:-
Add on i behandling: A-accelerator 350:-