ANSIKTSBEHANDLINGAR


Dermalogica

Dermalogica mötte dagens ljus 1986. Det var då som allt blinkade i neon, hårsvallen var större än någonsin och skönhet var viktigare än hudhälsa. Produkter för huden var glittriga accesoarer som matchade badrummen. Ingen pratade om ingredienser eller resultat. Allt kretsade kring doft, snygga förpackningar och lyxkänsla.

Dermalogicas koncept med hudvård som gör skillnad för - just det - din hud och inte ditt badrumsskåp, har förändrat marknaden radikalt. Innovativa produkter och målinriktade behandlingar är ledorden - och Dermalogica fans världen över har frisk hud inifrån och ut.

OBS!!! OM...du använder receptbelagda läkemedel för akne måste detta meddelas vid telefonkontakt eller konsultation. Jätteviktigt!!

Klassisk ansiktsbehandling 

Först rengörs huden, sen följs den upp av Dermalogias FaceMapping. Efter noggrann hudanalys peelas huden efter rekommenderad peeling. Huden ångas upp och portömning utförs, finns tiden kan brynplock erbjudas. Efter det läggs serum/complex och utvald/utvalda masker läggs på huden. Under tiden masken/maskerna verkar masseras dekoltage, armar och nacke. Avslutas med fukt och skydd. Eventuellt om klienten vill läggs en lätt dagsmakeup. 

Klassisk individ anpassad ansiktsbehandling PRO60 min 995:-

Ansiktsbehandling för män

Mäns hud är inte riktigt som kvinnans. Huden är grövre och oftast fetare. Men på grund av sol, starkt uttorkande rakpreparat, tvål eller duschkrämer i ansiktet så har barriären förstörts och ytliga kärl, eksem, torr hud uppkommit. En man vill oftast inte förknippas med hudvård i och med att det betraktas som kvinnligt men nu är det 2000-talet och tiden har kommit ikapp och männen söker efter hjälp och vill ha enkla snabba produkter. Denna behandling börjas med rengöring och peeling i ett. Följs upp av hudanalys, Dermalogicas FaceMapping. Huden masseras upp under ånga då huden mjukas upp för att lättare portömas. Lämplig serum/complex läggs på och utvald mask penslas på. Under tiden masken verkar masseras dekoltage, armar och nacke. Sist läggs fukt och skydd på som avslutning.

Ansiktsbehandling för män PRO60 min 995:-


Power Bright

Dermalogicas hudexperter introducerar den nya generationen av utjämnande och lysterskapande produkter. Med lager-på-lager-teknik för optimala resultat är produkterna enkla att skräddarsy med Dermalogicas övriga produktsortiment.

Power Bright 60 min 1195:-


Active Clearing® 

- hjälpen mot problemhy i vuxen ålder.

Active clearing®-produkterna ska användas på hud som till och från har problem med orenheter och blemmor. Talgproduktionen normaliserars och huden blir matt, ren och fräsch.

En professionell Active clearing®-behandling är en bra start för att få rätsida på problemhy. Hudterapeuter som arbetar med Dermalogica erbjuds alltid fortlöpande vidareutbildning för att på bästa sätt kunna ta hand om din hud och rekommendera rätt produkter respektive behandlingar.

Active Clearing 60 min 1195:-


AGE Smart™

den intelligenta investeringen i din framtida hudhälsa

Dermalogica introducerar AGE Smart™, som verkar genom att störa de viktigaste biokemiska reaktioner som leder till hudåldrande. Dessa reaktioner är bildningen av ROS (nedbrytande fria radikaler), bildningen av MMP (nedbrytande enzymer) och bildningen av AGE (korslänkande restsocker).


AGE Smart 60 min 1195:-

AHA/Multivitaminbehandling 40 min 695:-
AHA/Multivitamin peeling Kur 3 ggr/-5%
AHA/Multivitamin peeling Kur 6 ggr/ -10%


UltraCalming

Alltid känslig hud eller är den bara tillfälligt överansträngd?

Känns huden irriterad så fort du

smörjer in dig eller blossar kinderna efter ett glas vin?

Detta är klassiska tecken på att hudens

försvarsmekanismer är överaktiverade. Vanligtvis

handlar det inte bara om en - utan om ett flertal

faktorer som kan få huden att reagera. Ärftlighet

(allergier och eksem), extrema väderförhållanden,

luftföroreningar, hormoner, viss mat och dryck,

felaktiga hudvårdsrutiner eller aggressiva kosmetiska

behandlingar - är bara några exempel på sådana.


Ultra Calming 60 min 1195:-


FaceMapping - hudanalys

Professionell hudanalys. Målinriktade resultat. Dermalogicas FaceMapping analys kartlägger din hud och ger dig djupare förståelse för din hudhälsa. Med detta verktyg kan vi skräddarsy varje behandling och rekommendation efter just dina behov. Ge din hud det allra bästa.

FaceMapping 30 min 495:-
(fritt vid köp av minst 2 dermalogicaprodukter)

Microzone - PRO30 min 595:-
Akuthjälp för huden! Snabb zonbehandling - där du behöver den, när du behöver den.


Clear Start

är utvecklad av hudvårdsexperterna på Dermalogica för att motverka de problem som ofta förekommer i tonåren. Traditionellt har produkter för tonåringar innehållit artificiella färg- och parfymämnen samt billiga, irriterande och uttorkande ingredienser som exempelvis alkohol. Ingredienser som ofta skapat fler problem än de löst.
Med Clear Start däremot får sig fet hud, blemmor, pormaskar och kvisslor en match med hjälp av kraftfulla aktiva ingredienser samtidigt som effektiva växttextrakt verkar lugnande, återfuktande och dämpande. 

Clear Start Treatment för ungdomar 

PRO60 min 995:-
PRO30 min 595:-