KEMISK PEELING


MeLine - expert på ojämna hudton

MeLine är den första och enda produktserien som har specialiserat sig på behandling av ojämn hudton och mörka fläckar. Det unika med MeLine är att serien tar hänsyn till de olika fototyperna, Fitspatrick I-VI dvs alla hudfärger, ljusaste ljus till mörkaste mörk och behandlar dem olika för optimala resultat. Seriens sortiment inkluderar produkter för både ansikte, hals och kropp, behandling på salong och hemmaprodukter.

Sortimentet är inte stort, utan är enkelt att följa hemma, innehåller de mest essentiella ingredienser som behövs när man arbetar med hyperpigmenteringar. Hemmabehandling kräver kontinuerlig användning för pigmentkontroll. De användas som för- och efterbehandling, men kan även användas ensamma med effektiva resultat. Serumen, krämen och gelén har en kraftig depigmenterande verkan och är en grundläggande del av behandlingen för att uppnå önskat resultat. Det är viktigt när det gäller att få bort pigmenteringar. Effekten är dokumenterad genom kliniska studier. Fukt och näringsprodukter som effektivt återställer hudens fuktnivå, textur och fasthet, hjälper även till att återbalansera mellanhuden, dermis efter en pigmentbehandling och minimerar risken för tillbakafall. Dessutom förbättras näringsutbytet och struktureringen av hudens vävnad vilket leder till snabbare återhämtning.


Pigmentering på huden orsakas av olika faktorer och involverar flera olika processer som hormoner, sol, parfym är de vanligaste.

Meline kemiska peeling 60-75 min 2300:-

(Vid köp av minst 3 produkter och utförande av salongspeeling, erhålls -10% på produkterna)

Circadias kemiska peeling 

Enstaka behandlingar priserna varierar beroende på styrkan på peels samt antal lager. Vi gör alltid en konsultation i samband med Din behandling.

Förbättring och föryngring av huden där man med hjälp av olika syror avlägsnar döda hudceller och stimulerar nybildning av hudceller. Huden får ett fräschare, slätare och yngre utseende. Vi erbjuder ett brett sortiment innehållande produkter av allra högsta kvalité

Dermafrost 

En ren salicylsyra som passar utmärkt till en grov, storporig och aknebenägen hud. Denna peel reducerar bakterier och inflammationer för en problemhy som resulterar i ett klart och oljefritt resultat.

Jessner 
Den klassiska kombinationen 14% salicylsyra, 14% mjölksyra och 14% resorcinol. En medeldjup peel som jämnar ut hudtonen, reducerar pigmentering, reducerar ärr vävnad, djupare linjer och rynkor. Denna peel ger en fjällning ca 3-4 dagar efter behandlingen som resulterar i en klar och jämn hud. Får göras max 1 gång per månad.

MandeliClear peel inkl. Vitamin A accelerator 
7% Resorcinol, 7% Mjölksyra, 7% Salicylsyra & 9% Mandelsyra
En modifierad Jessner peel som jobbar på pigmenteringar, jämnare hudton, fina linjer och rynkor. Passar alla hudtyper upp till fitzpatrick IV. Typ III & IV måste förbehandling med rätt hudvårdsprodukter. kontakta oss för mer information. En perfekt och unik blandning av mjölksyra, salicylsyra, resorcinol och mandelsyra. En medeldjup peel som är specifikt framtagen för att ljusa upp postinflammatorisk hyperpigmentering, melasma, milda akneärr samt ojämn hudton. Den kombineras tillsammans med Vitamin A Accelerator för extra effekt på djupare rynkor och linjer. Flagning dag 3-5 är att förvänta, upp till 10 dagars återhämtning. 

2195:-

I alla dessa kemiska peelingar ingår en Post peel home kit värde 395:- som används 7-10 dagarna efter behandlingen.

Dermaceutic kemisk peeling

Dermaceutics produkter är framtagna av ett franskt team biokemister, hudläkare och estetiska kirurger, ursprungligen för att tillfredställa deras behov av hudvårdsprodukter postoperativt.

De verkar genom en skicklig samverkan mellan olika aktiva principer för att förbereda, reparera, optimera och förlänga resultatet av peeling, laserslipning, lifting, rynkfyllning, kirurgiska ingrepp.

Milkpeel*
rynkor, ytliga linjer, matt, livlös & torr hy, förtidigt åldrad, utslätande effekt, torr, problem hy.

25 min 1495:-
Kur om 4 ggr -10%

Maskpeel*
fet, oren, problem hy, stora synliga porer, matt hy.

25 min 1195:-
Kur om 4 ggr -10%

Mela Peel* & Mela Peel Forte*
Pigmentreglerande kemisk peel för melasma, hyperpigmentering, pigmentfläckar.

MelaPeel*  2995:-/behandling
Rekommenderas i kur på 2-3 ggr

MelaPeel Forte *  
3195:-/behandling
Rekommenderas i kur på 1-2 ggr
(I priset ingår MelaCream, en pigmentbehandlande kräm (värde 1195.-)

CosmoPeel - TCA*  3195:-/behandling
(I priset ingår en K-ceutic, värde 525:-)