Hud & Kroppshälsan - 25 år som hudterapeut 1999 - 2024

Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation SHR, som är en rikstäckande branschorganisation för Auktoriserade Hudterapeuter. SHR har funnits sen 1955. Medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. De arbetar efter etiska regler och innehar alla behandlingsskadeförsäkring.

SHR:s ledord är;
lärande - kvalitet - status och där fokus skall ligga på etik,
kvalitet samt kundens säkerhet och trygghet.

- Innehar internationell Cidescoexamen, 1999

- Specialiserad hudterapeut, utbildad på SÖS, Stockholm, 2015

- Gesällbrev 2017

- HLR; 2023

Att du känner dig nöjd är min glädje

Jag, Madelene Hellman är;
Auktoriserad hudterapeut, Specialiserad hudterapeut och innehar Gesäll. Är även Diplomerad massör, Diplomerad reflexolog/zonterapeut, Lic. kostrådgivare. Här kan du få kropp- och hudvård baserad på varje enskild individ och individens helhet.

Jag arbetar endast med dom bästa produkterna på marknaden och mitt mål är att du ska bli fullständigt nöjd.

I april 2005 startade jag mitt företag och jag är medlem i SHR (Svenska Hudterapeuternas Riksorganisation) och har internationell examen Cidesco, allt för att du som kund ska känna dig säker när du kommer till mig.

1997 utbildade jag mig inom klassisk massage hos Svenska Hälsoteamet och blev därmed diplomerad.
1998-1999 genomgick jag utbildning inom hudterapi på Elisabethskolan, Stockholm, samt inom nagelteknologi hos Scratch Nails i Stockholm.

Mellan åren 2003 och 2005 utbildade jag mig inom zonterapi/reflexologi.
2011 gick jag en kostrådgivareutbildning på mf-Hälosutbildningar i Stockholm.

2015 gick jag en vidareutbildning till Specialicerad hudterapeut på SÖS i Stockholm.

2017 fick hudterapeutyrket ingå i Svenskt Hantverksråd, så april 2018 fick jag delta och inta diplomet enligt gamla traditioner i Värmekyrkan tillsammans med min mamma, min sambo och min svärmor.

Jag uppdaterar mig hela tiden med utbildningar via mina hudvårdsmärken men även kurser som anordnas av mitt hudvårdsförbund, SHR.

Min policy är att sätta individen i centrum och att ge alla ett så bra
mottagande som möjligt - från det att Ni går in i salongen till det att Ni lämnar den. I mitt arbete utgår jag från ett helhetstänkande. Mina produkter har jag valt med omsorg och jag säljer ingenting som jag inte använder själv!

Kundkretsen består av både företag och privatpersoner. När det gäller företag så är det främst mina massagebehandlingar som eftersöks. Hos mig är alla åldrar välkomna. Allt från tonårsbarn till äldre damer och herrar.

Varmt välkommen / Madelene Hellman