COOLIFTING

CooLifting 


THE BEAUTY GUN 

som den även kallas, utformades i Barcelona i Spanien. Den har gått spikrakt upp som populär behandling på bara 2 år i 80 länder. I Sverige lanserades den i april 2017 och Hud & Kroppshälsan tog in den redan i mag!!

Det är en snabb och smärtfri behandling, helt utan injektion. Endast 4 min och ger resultat direkt!!

En intensiv fuktboost djupt ner i huden. Den stimulerar kollagen och elastin, en antiageeffekt.

Kan detta vara framtidens ansiktslyft?

Trycket av CooLiftingpistolen skapar ett högt tryck av C02(koldioxid) som genererar en väldigt låg temperatur. Serumet består av hyaluronsyra samt en muskelavslappnande peptid liknande botox. Tryck och kyla för serumet ner på djupet i huden (dermis) utan behov av injektion. Mikrocirkulationen ökar genom att blodkärlen drar ihop sig/ökar tack vare kylan. Slagg transporteras bort och näring, syre och vatten når cellen bättre, en renare och klarare yta helt enkelt.

För bästa resultat så rekommenderas kur om 4-8 ggr beroende på hudtillstånd och ålder. Hållbarhet 6 månader. Påfyllning var 4-6 vecka. För boost och/eller te x en fest eller ett bröllop så går det alldeles utmärkt att göras samma dag. Ingen rodnad, ingen känslighet, men dagen innan rekommenderas så är man ännu finare 24 h senare.

1 behandling 1795:-/st

Kur 4-8 ggr 1195:-/ st (1 gång per vecka)

Kombinationsbehandling med annan behandling 1195:-