COOLIFTINGCooLifting - Ge din hud nytt liv på bara 4 minuter!!!

Med Coolifting slussar vi ned hyaluronsyra i vår mellanhud dermis, samt kickar igång hudens egna produktion av kollagen och elastin. Resultatet är en jämnare hudton, mindre fina linjer, rynkor och du får synliga resultat redan efter 1 behandling.

CooLifting - Framtidens ansiktsbehandling som suddar ut 10 år på 4 minuter//Lina


COOLIFTING - THE BEAUTY GUN

som den även kallas, utformades i Barcelona i Spanien. Den har gått spikrakt upp som populär behandling på bara 2 år i 80 länder. I Sverige lanserades den i april 2017 och Hud & Kroppshälsan tog in den redan i maj 2017!! Det är en snabb och smärtfri behandling, helt utan injektion. Endast 4 min och ger resultat direkt!! En intensiv fuktboost djupt ner i huden. Den stimulerar kollagen och elastin, en antiageeffekt.

Hur går behandlingen till?

Trycket av CooLiftingpistolen skapar ett högt tryck av C02(koldioxid) som genererar en väldigt låg temperatur. Serumet består av hyaluronsyra samt en muskelavslappnande peptid. Tryck och kyla för serumet ner på djupet i huden (dermis) utan behov av injektion. Mikrocirkulationen ökar genom att blodkärlen drar ihop sig/ökar tack vare kylan. Slagg transporteras bort och näring, syre och vatten når cellen bättre, en renare och klarare yta helt enkelt.

För bästa resultat så rekommenderas kur om 4-8 ggr beroende på hudtillstånd och ålder. Hållbarhet upp till 6 månader. Påfyllning var 4-6 vecka. För boost och/eller te x en fest eller ett bröllop så går det alldeles utmärkt att göras samma dag. Ingen rodnad, ingen känslighet, men dagen innan rekommenderas då är man ännu finare 24 h senare.

1 behandling 1795:-/st

Kur 4-8 ggr 1195:-/ st (1 gång per vecka)

Kombinationsbehandling med annan behandling 1195:-

Tillägg: Kemisk peeling 695:- (ord.pris 1395:-)